MIQUEL GELABERT LA BONA CUINA OLIS DE JORNETS OLI DE MALLORCA - Prestashop Blog ;
MIQUEL GELABERT LA BONA CUINA OLIS DE JORNETS OLI DE MALLORCA

MIQUEL GELABERT LA BONA CUINA OLIS DE JORNETS OLI DE MALLORCA

Miquel Gelabert, del restaurant Can March és un dels cuiners més destacats de Manacor i de la comarca de Llevant.

Els dimarts 20 i 27 de setembre impartirà el curs Arrossos dins el cicle La Bona Cuina, al seu restaurant Can March de Manacor (carrer de València, 7. Manacor), una cita imprescindible per als amants de la bona cuina.

El dimarts 20 de setembre, de 19 a 21.30 hores: Es prepararan 3 plats diferents:

El dimarts 27 de setembre, de 19 a 21.30 hores, Es prepararan 3 plats diferents:

Podeu assistir a les sessions individualment o en conjunt. Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s’expliquin i cuinin.
El preu de cada sessió és de 40 euros i si hi voleu anar a totes dues és de 60 euros.

Inscripcions al restaurant Can March 971 55 00 02 (pagament presencial) o a Gastromarket (pagament en línia).

ELS ASSISTENTS TASTARAN I MENJARAN TOTS ELS PLATS QUE S’HI EXPLIQUIN

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

  • Especias Crespí: Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional.
  • Goethe (Zumi Glub): És l’empresa puntera en begudes i resfrescs de Mallorca. A través de la marca Zumi Glub elabora refrescs com la Pinya Mallorquina, un dels refrescs més populars creats a l’illa.
  • Son Bordils: Un dels cellers amb més història de Mallorca. Aquest celler, ubicat a Inca, és apreciat pels entesos perquè elabora un vi de qualitat. La finca té una extensió de 34 hectàrees on hi ha sembrades varietats de vinya autòctones i forànies (callet, mantonegro, monestrell, premsal blanc, merlot, cabernet sauvignon, sirà, chardonnay, moscatell i premsal blanc).
  • Oli de Jornets: És considerat com un dels millors del món. Es tracta d’un suc d’oliva de la qual en surt un oli extraordinari de gran qualitat.
  • Cafès Bay: Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.
  • Llorenç Cerdà Alimentació: Tot una referència en bolets frescs de temporada, xocolates, carn, gelatines i infusions. Un gran especialista en alimentació que té la seu a Porreres.
Posted on 09/8/2016 Home, News 7541

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.